The Ocean Bottle er fremtidens flaske

– og Brandr er med på laget

Hvert år havner opp mot 12 millioner tonn plast i havet – et så enormt plastutslipp burde vært unngått. Dette truer både fugle- og dyrebestanden da de forveksler plasten med mat.

I et forskningsprosjekt gjort av FN ble det oppdaget i underkant av 300 plastbiter i magen på en 12 uker gammel sjøfugl. Det er som at et menneske skulle gått rundt med 6–8 kg plast i magen (United Nations 2017). At all plasten er en trussel for miljøet er ingen hemmelighet, og vi kan alle gjøre små endringer for å redusere utslippet. En start kan være å redusere bruken av engangsflasker – kanskje en dråpe i havet i den store sammenhengen, men alle monner drar og sammen vil dette gi en positiv effekt.

En av gründerne bak The Ocean Bottle, William Pearson, hadde en idé om at all den overflødige plasten burde få en verdi – dette ble starten på The Ocean Bottle. Ved å kjøpe The Ocean Bottle gjør du en investering som gagner miljøet på mange måter og du bidrar til å redusere bruken av plastflasker. Hver kjøpte flaske finansierer en innsamling som tilsvarer 1000 plastflasker fra havet – et tiltak som bidrar til en bærekraftig fremtid.

Prisbelønt norsk design

Flasken er designet i Norge av produktdesignerne i K8. Som resultat av en omfattende designprosess så har de klart å utvikle den ultimate gjenbruksflasken som er 100% resirkulerbar.

Flasken er av rustfritt stål, isolert slik at den holder på både varm og kald drikke og den tåler oppvaskmaskin. Flasken har skrukork og bærehank i silikon. Flasken har også en større åpning, dette for enkelt å kunne rengjøre den. Kork og øverste del av flasken kan brukes som kopp. Flasken er SmartChip-aktivert.

The Ocean Bottle er verdens mest nødvendige flaske på grunn av den positive innvirkningen den vil ha på miljøet.

  • 0,5 liter

  • 180° skrukork med antilekkasje

  • Dobbel åpning

  • Enkel bæreløkke

  • Kan brukes som kopp

  • Vakuumisolering

  • BPA-fri med bærekraftige materialer

  • NFC-chip for valgfri bidrag til Plastic Bank

Blue-Bottle-Breakout-2
Ikoner
logo
«Plastic Bank stop ocean plastic while reducing poverty»

Den mest sentrale samarbeidspartneren til The Ocean Bottle er Plastic Bank – en investering i mennesker og miljø. I områder hvor det er stor arbeidsledighet skapes det jobbmuligheter for menneskene der – et langvarig arrangement som sikrer inntekt og arbeid. Arbeidet består av å samle inn plast fra havet og levere det inn. Plasten som blir samlet inn byttes i penger – og man får bokstavelig talt lønn for strevet. Plastic Bank skaper arbeidsplasser og etablerer gode resirkuleringsvaner som bidrar til en mer bærekraftig framtid.

We turn waste into a currency

Plastic Bank creates social and environmental impact in areas with high levels of poverty and plastic pollution by ”turning plastic waste into a currency”.

«The only way to stop ocean plastic is to reveal the value in plastic by transferring as much value as possible into the hands of the collectors.»

_1000 flasker_IKON_lys
Buy social plastic-01_lys

Brandr - din B2B-leverandør

«Make yourself a thousand times more impactful and preserve our oceans with The Ocean Bottle»

Du kjøper ikke bare en flaske når du kjøper The Ocean Bottle, men du investerer i et konsept som bidrar til noe mye større. Miljøet vinner på det og jobber skapes ved hjelp av samarbeidet med Plastic Bank. På grunn av dette er dette verdens mest nødvendige flaske. Ved kjøp av flasken bidrar du til at en hel kubikkmeter med plast forsvinner fra havet.


Pris 399,–

eks. mva

Vi er her for deg!

Vi hjelper deg med design, produktspørsmål og annet du måtte trenge i forbindelse med din ordre.