Porsche – en sterk merkevare, som gir et fantastisk utgangspunkt til å fortelle historier ved bruk av merch.

Hjem Aktuelt Historiefortelling med Porsche

Historiefortelling med Porsche

Porsche er en av verdens sterkeste merkevarer. Over 70% av alle Porscher som er produsert siden 60-tallet, er fortsatt på veien. Det sier det meste om både kvalitet og lidenskapen eierne føler for bilene.Det gir oss som markedsførere et fantastisk utgangspunkt til å fortelle historier ved bruk av merch. Her trenger vi ikke være overtydelige eller rope høyt. De som vet, de vet. Key goes to the left-produktene ble skapt av oss med utgangspunkt i nettopp denne idéen.

På 60-tallet deltok Porsche i det tradisjonsrike billøpet Le Mans. Den gang var reglene slik at da starten gikk, måtte førerne løpe bort til bilene, starte bilen og kjøre ut på banen. Hvorfor vant Porsche alltid starten? Fordi ingeniørene hadde funnet en måte å spare noen tiendeler på. De flyttet tenningslåsen til venstre for rattet, slik at førerne kunne starte bilen samtidig som de la inn første gir. Slik er det den dag i dag. Porsche er stolte av sin racing-historie og har videreført dette som et vink til tidligere tiders kamp om tiendelene. Key goes on the left.

bahamayellow_1080x517
Foto: Porsche AG

Under utformingen av et slikt konsept er selvfølgelig ikke fargepaletten tilfeldig. Fargen på t-skjorten er inspirert av en klassisk Porsche-farge fra 70-tallet; Bahama Yellow.

Casper-Porsche-tshirt_1080x720
Foto: Karl Erik Olsen / Brandr

Vi bistår deg som trenger hjelp til å fortelle din historie ved hjelp av merch. Enten du vil rope høyt eller bruke innestemme, kan du være trygg på at vi forteller din historie slik du ønsker at den skal fortelles.

Kontakt oss

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.