Prosjekter og referanser

treningstøy_1440x900

Profilbekledning – bedriftens identitet

Vi mener at riktig profilbekledning som er tilpasset til målgruppe og bedriftens identitet er en av de mest effektive markedsføringskanaler som finnes. Bærerne av plaggene representerer bedriftens identitet og da er det en forutsetning at plaggene føles riktig. Hva er «god nok» kvalitet? Det krever fagkunnskap å veilede når en står overfor slike avveininger. Hva som er «godt nok» handler om mottakernes forventinger og formålet med plagget. I Brandr er vi heldige å få jobbe med hele spekteret av profiltøy.

Bygge employer brand med fysiske produkter  

Bærekraftige og miljøvennlige tekstiler

Felles for all profilbekledning Brandr leverer er at det er godkjent og sertifisert. Vi legger ned store ressurser i å velge bærekraftige og miljøvennlige tekstiler. Til å hjelpe oss i kvalitetssikringen av både produkter og produsenter, samarbeider vi med ekspertise som kan gå god for produktene.

Les mer om vårt samfunnsansvar  

Bærekraftige tekstiler
Bestdrive vest galleribilde

Hjelp til å finne riktig match

Det er ikke utvalget som er suksessfaktoren, men å finne riktig match

Skal du kjøpe inn tekstiler med egen design er verken mangel på utvalg eller leverandører problemet. Utvalget er enormt. Det er her vi møter de mest forvirrede kundene. Enten det er snakk om profilbekledning med logo, treningsklær eller arbeidstøy, melder spørsmålene seg ganske raskt. Vi får spørsmål som går på det helt grunnleggende som hvordan organiserer jeg prøving av størrelser og hvilken trykkmetode egner seg på dette plagget? Skal jeg velge spesialdesign eller varer fra lager? God rådgiving her er helt avgjørende.

Slik er det å jobbe med Brandr  

New call-to-action