Profilbekledning

Innkjøp av profilbekledning kan for mange være en uoversiktlig prosess. Personlig smak og bedriftens identitet er ofte ikke så lett å forene. Når alle har kommet med sine ønsker og kravlisten er klar, hva velger du?

Profilbekledning – bedriftens identitet

Skal du kjøpe inn tekstiler med egen design er verken mangel på utvalg eller leverandører problemet. Utvalget er enormt. Det er her vi møter de mest forvirrede kundene. Enten det er snakk om profilbekledning med logo, treningsklær eller arbeidstøy, melder spørsmålene seg ganske raskt. Vi får spørsmål som går på det helt grunnleggende som hvordan organiserer jeg prøving av størrelser og hvilken trykkmetode egner seg på dette plagget? Skal jeg velge spesialdesign eller varer fra lager? God rådgiving her er helt avgjørende.

«Det er altså ikke utvalget som er suksessfaktoren, men å finne riktig match»

Bærerne av plaggene representerer bedriftens identitet og da er det en forutsetning at plaggene føles riktig. Hva er «god nok» kvalitet? Det krever fagkunnskap å veilede når en står overfor slike avveininger. Hva som er «godt nok» handler om mottakernes forventinger og formålet med plagget. I Brandr er vi heldige å få jobbe med hele spekteret av profiltøy.

Arbeidstøy og treningstøy

Vi har mange kunder som som vi leverer arbeidsbekledning til. Brandr leverer arbeidsbekledning til alle Nillebutikker rundt om i det norske land – det er hele 360 butikker! I den andre enden av skalaen har vi designet treningsklær med logo med utgangspunkt i en kjent merkevare.

Vi hjalp Swedish Match til å få treningsklærne de ønsket seg – med fokus på identitet og kvalitet.

All profilbekledning skal designes basert på kundens visuelle identitet. Med utgangspunkt i profilmanualen til Nito fikk vi i oppdrag å designe en ny tekstilkolleksjon fra bunnen av.

Profilbekledning tilpasset målgruppen

Vi mener at riktig profilbekledning som er tilpasset til målgruppe og bedriftens identitet er en av de mest effektive markedsføringskanaler som finnes.

Bærekraftige og miljøvennlige tekstiler

Felles for all profilbekledning Brandr leverer er at det er godkjent og sertifisert. Vi legger ned store ressurser i å velge bærekraftige og miljøvennlige tekstiler. Til å hjelpe oss i kvalitetssikringen av både produkter og produsenter, samarbeider vi med ekspertise som kan gå god for produktene.

New call-to-action