Vi gir merkevaren din kvaliteten den fortjener

Brandr kommer fra det norrøne ordet for å brennmerke. Selv om vi ikke har glohete jern på kontoret, liker vi å si at vi setter merke på alt vi leverer (og ja, vi brenner for det vi gjør)! Det spiller ingen rolle om det er profilartikler, tekstiler eller gaver til ansatte og kunder. Alt skal gjenspeile din virksomhet. Alt skal bygge din merkevare.

Én partner, ett kontaktpunkt

Våre fire erfarne rådgivere er lidenskapelig opptatt av deg, dine kolleger og din virksomhet. Vi bruker god tid på å bli kjent med deg og ditt behov, slik at vi kan finne de riktige produktene for deg. Brandr er ikke kun en leverandør av profilartikler, men en partner som hjelper deg finne frem i jungelen av produkter og merkevarer.

Et samarbeid med oss innebærer at du får ett kontaktpunkt som kjenner deg og din merkevare godt.

Skreddersydde løsninger

Vi har ikke et stappfullt lager med varer fra fjern og nær. Vi har faktisk ikke et lager i det hele tatt. Skreddersydde løsninger er kjernen i vår virksomhet, og vi inngår aldri kompromiss - vi finner produkter vi mener løser ditt behov, ikke fordi vi ønsker å frigjøre plass.

Et bredt og uavhengig nettverk av leverandører

Når vi finner frem produkter er vi ikke låst til én leverandør. Derimot bruker vi vårt nettverk av leverandører og produsenter, fra anerkjente merkevarer til norske lokalprodusenter, for å finne det riktige produktet for deg. Kvalitet og holdbarhet er rettesnorene i dette arbeidet, og vi foreslår aldri et produkt vi ikke kan stå inne for.

Smidige leveranser

Smidighet er et kjennetegn på vår organisasjon. Vi er stolte av å tilby deg en leveranse som gjør at vi kan levere på store og små bestillinger når du trenger dem.

Store inntrykk, små fotavtrykk

Vi kan aldri være mer bærekraftig enn leverandørene våre. Derfor er det viktig å velge de riktige leverandørene.

Vi har et ansvar for å sikre at våre produkter blir produsert på en måte som tar vare på menneskene som produserer dem, og velge løsninger som har minst mulig påvirkning på våre felles ressurser. Dette er en reise uten en målstrek, men en prosess hvor vi kontinuerlig forbedrer oss for å bidra til en bedre fremtid for alle.

Les mer om vårt samfunnsansvar her.

quote_2

Vi er stolte over å fremme kvalitet fra kjente merkevarer og norske lokalprodusenter.

- Lars Petter Kleven Nilsen, produktsjef

DSC05155_4