Symbolske sommergaver

Hvorfor er gaver så viktige for arbeidsmiljøet? Advokatfirmaet Wikborg Rein har svaret.
Wikborg Rein_Svart logo
Håndkle og flytevest artikkelbilde

Wikborg Rein har 100 års erfaring med å bistå klienter nasjonalt og internasjonalt. Deres formål er å utvikle det beste laget for å gi de beste rådene. Mantraet er å jobbe som et lag og lykkes som et lag. I arbeidsfelleskapet utvikler de nysgjerrigheten, kompetansen og den faglige kreativiteten.

Med dette bakteppet spiller gavene til de ansatte en viktig rolle. Innkjøperne i Wikborg Rein setter av god tid i møte med oss for å finne riktige gaver og spesialtilpasse dem. Små detaljer som egen emballasje og diskret logoterte produkter skaper en skreddersydd helhet. Faktisk startet Wikborg Rein sin advoktatvirksomhet innen den maritime næringen. Da var det naturlig å plukke opp denne tråden med Regatta flytevest og badehåndkle med reliefskåret logo som årets sommergaver.

Hvorfor er firmagaver så viktig for arbeidsmiljøet? De er symboler på verdsettelse og anerkjennelse. De viser at arbeidet til de ansatte blir sett og verdsatt, og at deres innsats ikke går ubemerket hen. Gavene bidrar til å bygge sterke bånd, samtidig som det skaper en følelse av fellesskap og stolthet over å være en del av teamet. Det er viktige faktorer i et arbeidsliv hvor kampen om de beste hodene intensiveres.

Ønsker du å bli inspirert til å finne unike gaveløsninger til din virksomhet? Ta kontakt med oss her.

Små detaljer som egen emballasje og diskret logoterte produkter skaper en skreddersydd helhet.

Vi hjelper deg med sommergaver til ansatte!

Ta kontakt med oss i skjemaet under.