Firmagaver

Vi i Brandr har jobbet med firmagaver til ansatte så lenge vi kan huske – og vi har lang erfaring med å finne rett gave til rett kunde. Vi vet hvilken glede og entusiasme riktig gave kan gi mottakeren. Det har vi sett – år etter år.

Merkevarer, kvalitet og bærekraft

Vi setter vår stolthet i å finne riktige gaver for deg; gaver som ikke bare ender opp i en skuff. Gavene du gir skal komme til nytte, de skal være personlige og de skal være av kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby etablerte merkevarer med den beste kvalitet innen interiør, elektronikk, sport og friluftsliv.

Gaver med logo

Nesten alle produkter kan logoteres; produkter med firmalogo skaper tilhørighet og fellesskap. Logoen kan settes på etablerte merkevarer, på konfekt og andre matgaver, eller på produkter som spesialdesignes til deg og ditt firma for å lage et produkt helt i tråd med deres identitet. Vi strekker oss langt for at du skal få gitt de beste gavene til dine ansatte.

Sesongens gaver

Mange arbeidsgivere liker å gi gaver til sine ansatte i forbindelse med de ulike sesongene. Julegaver til ansatte er en klassiker – vi har samlet våre beste julegaveforslag – her kan alle finne noe som faller i smak. Vi har også gavesider for sommergaver og påskegaver. Alle sesonggavene er spesielt utvalgt av oss; alle skal kunne finne noe som passer for dem og deres ansatte. Produktene er i ulike prisklasser slik at du kan finne en større gave, eller kun en liten oppmerksomhet.

Logistikken rundt gavehandel er også noe vi kan være behjelpelige med – vi kan pakke inn gavene, levere gaver i gavepose og designe kort med hilsen. I år tilbyr vi også levering hjem til dine ansatte slik at du slipper å tenke på logistikken med levering til hjemmekontor.

Velg lokalt – velg norsk

Aldri før har det vært viktigere å støtte lokale bedrifter. Vår egen bestillingsportal, VELG NORSK, er en samleside med kun norske produkter. Aldri har det vært mer aktuelt å velge norsk. Ved å handle lokalt, bidrar du til å støtte norske arbeidsplasser og fremtiden til små lokalsamfunn – du tar også et miljøstandpunkt. Ved å velge kortreiste norske gaver, velger du også bærekraftige firmagaver.

Gaver for enhver smak

Det å skulle finne riktige gaver kan oppleves som et minefelt for innkjøper. Det er mange faktorer som spiller inn slik at alle mottakerne skal bli mest mulig fornøyd. Uavhengig om det snakk om gaver til ansatte, jubileumsgaver, representasjongaver eller kundegaver – vi hjelper deg til å finne riktig produkt.

Skikk og bruk – gavenormer

Det å gi gaver til kollegaer og forretningsforbindelser i Norge ser vi på som en hyggelig gest – og det er en fin måte å uttrykke takknemlighet for et godt forretningsforhold. Selv om det er hensyn som må tas når man gir gaver til ansatte i Norge (f.eks skatteregler) så er det lettere å gi gaver til kollegaer i samme land. Gaveutveksling byr først på ordentlige utfordringer når man skal gi gaver til sine internasjonale kontakter.

Vi har satt opp en liten oversikt over hva du bør tenke på, gode gavetips og ting man for en hver pris bør unngå.

Vær på den sikre siden – sett deg inn vanlige gavernormer!

Sjekkliste for kjøp av gaver

Her er en sjekkliste for innkjøp av gaver, som det kan være lurt for deg som innkjøper å kjenne til:

Hva er budsjettet?

Få fullstendig oversikt over kostnadene. Ofte inkluderer ikke tilbudet du har fått viktige ting som logotering og gavepakking. Forutsetter prisen et minimumsantall? Hvor mye fraktkostnader påløper avhenger bl.a. av vekten på gavene. Dette er forhold som er helt avgjørende å få oversikt over tidlig i innkjøpsprosessen.

Ikke alle liker det samme som deg

Altfor ofte ser vi at personlig smak får dominere valget som tas på vegne av mange ansatte. Legg bort katalogene og lytt til fagkunnskap.

Har du reell beslutningmyndighet?

Sørg for å forankre innkjøpsbeslutningen internt før du involverer andre. Dessverre opplever vi at innkjøpere gjør en grundig jobb og tar godt begrunnede valg, før sjefen overkjører i siste runde. Tid og ressurser bortkastet.

Vareråd

Er ansvaret overveldende kan det være lurt å alliere seg med et vareråd. For mange innkjøpere kan det være til stor hjelp å lufte produktidéer med andre når alternativene er mange. Vit når du må skjære gjennom og ta en avgjørelse. I slike grupper er ofte engasjementet stort!

Kjenn regelverket

Sett deg inn i grunnleggende regler for innkjøp av gaver, det sparer deg for mye tid. Vi har laget en informativ oversikt om skattereglene for gaver som dekker det du trenger å vite.

Ikke glem detaljene!

Like viktig som gjennomtenkte gaver, er innpakning og en personlig hilsen. Dette utgjør ingen stor ekstrakostnad, men løfter inntrykket mottakeren sitter igjen med mange hakk.

New call-to-action
Les om våre 6 beste julegavetips til ansatte her