Prosjekter og referanser

DSC00808

Merkevarer, kvalitet og bærekraft

Vi setter vår stolthet i å finne riktige gaver for deg; gaver som ikke bare ender opp i en skuff. Gavene du gir skal komme til nytte, de skal være personlige og de skal være av kvalitet. Vi er stolte av å kunne tilby etablerte merkevarer med den beste kvalitet innen interiør, elektronikk, sport og friluftsliv.

IMG_4923

Gaver med logo

Nesten alle produkter kan logoteres; produkter med firmalogo skaper tilhørighet og fellesskap. Logoen kan settes på etablerte merkevarer, på konfekt og andre matgaver, eller på produkter som spesialdesignes til deg og ditt firma for å lage et produkt helt i tråd med deres identitet. Vi strekker oss langt for at du skal få gitt de beste gavene til dine ansatte.

IMG_4923
post-image-2

Velg lokalt – velg norsk

Aldri før har det vært viktigere å støtte lokale bedrifter. Vår egen bestillingsportal, VELG NORSK, er en samleside med kun norske produkter. Aldri har det vært mer aktuelt å velge norsk. Ved å handle lokalt, bidrar du til å støtte norske arbeidsplasser og fremtiden til små lokalsamfunn – du tar også et miljøstandpunkt. Ved å velge kortreiste norske gaver, velger du også bærekraftige firmagaver.

jobb-med-brandr-1920x1080_2

Gaver for enhver smak

Det å skulle finne riktige gaver kan oppleves som et minefelt for innkjøper. Det er mange faktorer som spiller inn slik at alle mottakerne skal bli mest mulig fornøyd. Uavhengig om det snakk om gaver til ansatte, jubileumsgaver, representasjongaver eller kundegaver – vi hjelper deg til å finne riktig produkt.

jobb-med-brandr-1920x1080_2
Brandr-SUP_1440x900_2

Skikk og bruk – gavenormer

Det å gi gaver til kollegaer og forretningsforbindelser i Norge ser vi på som en hyggelig gest – og det er en fin måte å uttrykke takknemlighet for et godt forretningsforhold. Selv om det er hensyn som må tas når man gir gaver til ansatte i Norge (f.eks skatteregler) så er det lettere å gi gaver til kollegaer i samme land. Gaveutveksling byr først på ordentlige utfordringer når man skal gi gaver til sine internasjonale kontakter.

Vi har satt opp en liten oversikt over hva du bør tenke på, gode gavetips og ting man for en hver pris bør unngå.

Vær på den sikre siden – sett deg inn vanlige gavenormer!

Sesongens gaver

Mange arbeidsgivere liker å gi gaver til sine ansatte i forbindelse med de ulike sesongene. Julegaver til ansatte er en klassiker – vi har samlet våre beste julegaveforslag – her kan alle finne noe som faller i smak. Vi har også gavesider for sommergaver og påskegaver. Alle sesonggavene er spesielt utvalgt av oss; alle skal kunne finne noe som passer for dem og deres ansatte. Produktene er i ulike prisklasser slik at du kan finne en større gave, eller kun en liten oppmerksomhet.

Logistikken rundt gavehandel er også noe vi kan være behjelpelige med – vi kan pakke inn gavene, levere gaver i gavepose og designe kort med hilsen. I år tilbyr vi også levering hjem til dine ansatte slik at du slipper å tenke på logistikken med levering til hjemmekontor.

New call-to-action