Hva gjør vi?

Brandr hjelper deg med å styrke din merkevare gjennom skreddersydde profilerings- og gaveløsninger. Med et mangfoldig leverandørnettverk finner vi de produktene som passer din identitet og vil styrke din merkevare. Kvalitet og bærekraft er de to viktigste bærebjelkene i vårt arbeid – og det tror vi det er for dere også.

Når vi jobber sammen kommer produktet til slutt. For oss handler det om å bli kjent med deg, slik at vi kan finne produkter som passer din identitet og bygger din merkevare – enten det handler om treningsklær, julegaver, giveaways eller noe helt annet.

Brandr_Hva vi gjør_2023_mørk turkis profil transp-1

Profilartikler som bygger merkevare

Profilartikler er en viktig markedsføringskanal. Vi hjelper deg med å finne produktene som etterlater et godt inntrykk av din merkevare.

Finn ut mer

Brandr_Hva vi gjør_2023_mørk turkis gaver transp-1

Firmagaven du leter etter

Vi bruker vårt uavhengige nettverk for å finne frem et representativt utvalg av produkter som oppfyller dine ønsker.

Finn ut mer

Brandr_Hva vi gjør_2023_mørk turkis tekstil transp

Tekstiler som gjør inntrykk

Når du har behov for profilbekledning finner vi et utvalg holdbare produkter med riktig passform og profil. Ja, klær du helst ikke vil ta av deg.

Finn ut mer

Brandr_Hva vi gjør_2023_mørk turkis nettbutikk transp-1

Gjør bestillingen enkel med egen nettbutikk

Vi tilbyr egen nettbutikk for våre kunder som gjør det mulig for flere i din organisasjon bestille fra et definert utvalg av varer som du velger selv.

Finn ut mer

New call-to-action