Etter 10 år er vi fortsatt utfordreren i profilbransjen. Vi mener kundene våre skal ha samme forventninger til kjøp av merch som til andre markedsføringsinvesteringer. Det stiller krav til oss.

Slik er det å jobbe med Brandr

Etter 10 år er vi fortsatt utfordreren i profilbransjen. Vi mener kundene våre skal ha samme forventninger til kjøp av merch som til andre markedsføringsinvesteringer. Det stiller krav til oss.

Mange av dem som kommer til oss har fått ansvaret for gaver eller merch, og opplever det som vanskelig å vite hvor de skal begynne. Utvalget av produkter og produktkategorier skorter det ikke på, ei heller på gode tilbud. Vår rolle er å hjelpe deg finne de riktige produktene til formålet, anledning, målgruppen og – det aller viktigste – som bygger merkevaren din.

La oss gå gjennom hva du kan forvente når du tar kontakt med oss!

Vi stiller de riktige spørsmålene

Når du har fylt ut kontaktskjemaet (som du finner her, og nederst på denne siden) vil du bli kontaktet av oss for et uforpliktende oppstartsmøte. Vi starter alltid med å kartlegge behovet sammen med deg, hvor vi diskuterer spørsmål som blant annet:

  • Hva vil du oppnå med investeringen?
  • Kan vi skape en rød tråd i kommunikasjonen rundt merch og gaver?
  • Hvordan kan vi få budsjettet til å rekke litt lenger ved å ta smarte valg?

Dette møtet er alltid uforpliktende, og vi lover at du vil få en lærerik time!

Fra ord til handling: Gjennomføringen

Når tiden er kommet for å gjøre innkjøpene, møter du noen av bransjens mest erfarne rådgivere. Vi står klare til å plukke relevante produkter for ditt selskap, ikke fra en katalog som alle andre har tilgang på. Våre designere utfordrer deg på det visuelle uttrykket. Hos oss forholder du deg til én hovedkontakt. Det vet vi våre kunder setter pris på.

Trygge valg

Du skal alltid være trygg på at det ligger en skikkelig vurdering bak de produktene vi foreslår for deg. Vi vet at vår bransje ikke har det beste ryktet med tanke på bærekraft, og det har vi tatt på alvor. Vi har alle relevante sertifiseringer og er blant de første i vår bransje som kan dokumentere klimaavtrykk på produktene vi selger.

Du skal ikke lure på om produktene du kjøper er gode nok. Det valget har vi tatt for deg.

Pst. Du kan lese mer om hvordan vi jobber med bærekraftig merch i denne artikkelen.

One Stop Shop

Vår ambisjon er å være den proaktive partneren som er tett på, kommer med produktforslag og introduserer deg jevnlig for relevante nyheter. For oss er det vanlig at kundeforhold varer i lang tid, men alle samarbeid er ikke like. Noen av våre kunder har klare, avgrensede behov. For andre styrer vi fullsortiment nettbutikker med flere hundre varelinjer og distribusjon til hele Europa.

Vi er svært stolte av å kunne tilpasse oss deg og din virksomhet. Alle råd vi gir, og alle produkter vi anbefaler, tar utgangspunkt i vårt ønske om å bli din langsiktige partner.