Nordpolen er en inkluderingsbedrift som gir jobb til mennesker som kunne stått utenfor arbeidslivet. Det nylig inngåtte samarbeidet mellom Nordpolen og Brandr er med å bidra til nettopp dette.

Nordpolen – kortreiste kvalitetsprodukter fra en meningsfull arbeidsplass

Nordpolen Industrier er en inkluderingsbedrift som gir jobb til mennesker som kunne stått utenfor arbeidslivet. Det nylig inngåtte samarbeidet mellom Nordpolen og Brandr er med på å bidra til nettopp dette.

Nordpolen Industrier utfører ulike typer arbeidsoppdrag for bedrifter, bla. pakking, emballering og montering. Samtidig produserer de håndlagde, kortreiste og bærekraftige produkter i moderne lokaler på Myrens Verksted. I sortimentet finner vi blant annet eplemost av selvplukkede epler fra Oslos hager, honning fra bikuber på Årvoll gård og knekkebrød av mask fra Sagene bryggeri. Nordpolen har også egen buttonsfabrikk, der de daglig produserer buttons til både bedrifts– og privatmarkedet.

«Vi i Nordpolen er lidenskapelig opptatt av å lage lokal kvalitetsmat, samtidig som vi skaper meningsfulle og utviklende arbeidsoppgaver tilpasset den enkeltes behov. Brandr er en stor bidragsyter til å fremme den nye storsatsningen vår av egenproduserte håndlagde og kortreiste matvarer til et enda større publikum.»

Produkter

Alle av Nordpolens produkter er utviklet av profesjonelle kokker og håndlaget av dyktige medarbeidere, lokalt på Torshov.

Ved å kjøpe produkter fra Nordpolen får du ikke bare et kvalitetsprodukt, du er samtidig med å bidra til at de ansatte har en meningsfull arbeidsplass.

Oppdrag

I tillegg til å være en leverandør av lokale kvalitetsprodukter bistår også Nordpolen Industrier med pakkeoppdrag og andre arbeidsoppgaver for Brandr og våre kunder.

Oppdrag Nordpolen utfører:

  • Pakking og klargjøring til distribusjon.
  • Sortering og utsendelse for bedrifter og organisasjoner.
  • Montering av forskjellige produkter, både for trykkerier og andre bedrifter.
  • Liming, stifting og bretting av all slags produkter.
  • Emballering.
Nordpolen ansatt

Skreddersydd gave med bærekraftig budskap

Dersom du ønsker en kortreist og bærekraftig gave til dine ansatte, er en gave fra Nordpolen Industrier midt i blinken. Nordpolen har et stort utvalg produkter som kan settes sammen til en matgave skreddersydd for din bedrift. Vi designer også etikett og kort med deres hilsen og budskap. Ta kontakt, så finner vi ut hvilke produkter dere ønsker.