Sykkelbekledning: Anton Sport

Brandr fikk i oppdrag å levere sykkelbekledning til Anton Sport. Et prosjekt hvor vi spesialdesignet sykkelbekledning etter kundens visuelle profil og ønsker.
Anton-Sport-1
skisse_1080x1080

Vi innrømmer det gjerne, vi er produktnerder. Casper hos oss deler livet sitt i tre; familien, jobb og sykkel. Det kommer kundene våre til gode.

Når du logger over to hundre treningsøkter i året, har utstyret stor betydning. Det er derfor vi kan si at vi vet hva du trenger til sykkellaget ditt, Casper har testet det. I dette tilfellet ønsket kunden det beste av det beste; italienske stoffer, alle sømmer sydd for hånd, ekstrem slitestyrke og tekniske egenskaper på elitenivå. Vi er stolte over å kunne levere til noen som allerede er kunnskapsrike og har høye forventninger.

Vi takker for tilliten og gleder oss til å møte dere langs landeveien! Les mer om spesialproduksjon av treningstøy her.

«Vi i Anton sport har en lang tradisjon med egenproduksjon av sykkeltøy til ansatte. Vi valgte denne gangen Brandr som samarbeidspartner på dette. Herlig oppfølging i hele prosessen og vi satte stor pris på deres erfaringer og forslag under prosessen. Stor valgmulighet på design og kvalitet samt rask og effektiv håndtering av bestilling og produksjon.»
– Lars Tore Selbo, Region- og personalsjef, Anton Sport.

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.