Nye tradisjoner med David-Andersen

Når David-Andersen lanserer sin nye kolleksjon Signatur, viderefører de arven fra tre generasjoner tilbake med smykkeproduksjon i Norge.
Main_logo_black-01
David Andersen artikkelbilde

Vårt bidrag til denne kolleksjonen har vært å underbygge kolleksjonens eksklusivitet ved bruk av merch. En eksklusiv t-skjorte med avansert bildetrykk og bandana i finkjemmet bomull, utvider produktuniverset og skaper synlighet for målgruppen på en uventet måte. På bandanaen har vi hentet ut designelementer fra smykkene, et kult tilbehør å henge på vesken.

Hvilke produkter passer?

David-Andersen er én av flere kunder som kommer til oss med høye forventninger til kvalitet og detaljer. Behovet for fagkunnskap i slike prosjekter blir tydelig der bevissthet rundt produkter møter kundeforståelse.

Sammen med kunden fant vi tidlig ut hvilke produkter som kunne egne seg og hvordan vi kunne bearbeide dem. En slik forståelse skapes gjennom mange års erfaring hos oss og tillit hos kunden.


Trenger du rådgivning eller inspirasjon til å tenke nytt rundt merch som bygger din merkevare? Ta kontakt med oss her.

Kontakt oss

«David-Andersen er én av flere kunder som kommer til oss med høye forventninger til kvalitet og detaljer. Behovet for fagkunnskap i slike prosjekter blir tydelig der bevissthet rundt produkter møter kundeforståelse.»

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.