Profilartikler til Pink Fish

Med utgangspunkt i PINK FISHs profilmanual fikk vi i oppdrag å levere bærekraftige produkter som samsvarer med deres identitet og profil.
Pink Fish logo

PINK FISH er et nytt norsk lakseeventyr med store ambisjoner.

Deres målsetning er å etablere 1000 nye restauranter de neste årene. Deres spesialitet: nydelig fersk, norsk laks. PINK FISH har utviklet et konsept som mange sikkert har savnet i det norske markedet – nemlig sunn fastfood. Det å ha mulighet til å spise en kjapp lunsj, hvor råvarene er gode og næringsrike er noe man ikke bør ta for gitt.

PINK FISH har en tydelig miljøprofil, hvor de i tillegg til å servere mat også tilbyr gjestene et produktsortiment som underbygger en bærekraftig livsstil.

Vi i Brandr er stolte over å få være med på å utvikle og levere produkter for salg i restaurantene. Det har vært viktig for oss å levere solide kvalitetsprodukter som gjenspeiler bærekraft og deres tydelige miljøprofil. Gjennom et tett samarbeid fra idé til ferdig produkt har PINK FISH fått et helhetlig uttrykk på sine produkter. Dette bidrar til å styrke deres visuelle identitet, og merkevaren blir desto mer tydeliggjort for forbrukeren.

Vi har også fått produsert noe arbeidsbekledning for de ansatte.

Brandr leverer bærekraft og helse. Takk til PINK FISH for at vi får være med på deres fantastiske satsing. Vi gleder oss til å følge dere videre på reisen!

Det har vært viktig for oss å levere solide kvalitetsprodukter som gjenspeiler bærekraft og deres tydelige visuelle profil.

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.