Profilering i storformat

Brandr hjelper Betonmast med å være synlige i bybildet når et nytt prosjekt står for tur. Vi hjelper med profilering i storformat, som f.eks beachflag, banner og rollups.
Betonmast logo
Betonmast rollup

Profilering i storformat

Når nye byggeprosjekter står for tur er det å være synlig en vesentlig faktor for å skape fokus og for å få oppmerksomhet. Profilering i storformat skaper synlighet for bedriften. Når vi snakker om profilering i storformat er store profilartikler som f.eks beachflag, banner og rollups aktuelle.

Profilartikler er mer enn bare kulepenner og øvrige «strøartikler»

Profilartikler kommer i alle størrelser, og de som er mest synlige er det som kommer i storformat. Synlighet er viktig uavhengig om det er på en byggeplass, en messestand – ute eller inne. Profilering i storformat kommer i mange formater – fra beachflag og rollups, til bannere som dekker store overflater. Fellesnevneren er at denne synligheten bidrar til å bygge merkevaren, fremhever et budskap og understreker bedriftens identitet. Sistnevnte er nøkkelen til suksess – en tydelig visuell profil skaper helhet og styrke og bidrar til identitet i alle ledd. Profilering i storformat dekker flere formål og har god effekt når det kommer til markedsføring. Bedriften blir sett og får oppmerksomhet og det blir enkelt å komme med et tydelig budskap.

Bannere

Bannere er et fleksibelt virkemiddel som leveres i størrelsen som dekker ditt behov. Bannerne kan leveres i ulike materialer avhengig av bruksområde. Foreslåtte materialer er PVC, mesh, tekstil – valget avhenger av hvor banneren skal brukes og om den skal være ute eller inne. Bannere er fleksibel på utforming, format og farger – her ligger alt til rette for å skape et godt blikkfang som får oppmerksomhet.

Rollups

Rollups er en fleksibel markedsføringsform som gir mange muligheter. Rollups er en rimelig måte å få frem et budskap på og de er enkle å montere. Fås i mange størrelser og utforminger – vi finnes løsningen som passer kundens behov.

Beach Flag

Beach Flag er en robust form for markedsføring som tåler både vær og vind! Flagget passer like godt inne som ute, og tilpasses etter værforhold og miljø. Flagget kan brukes inne på messe, foran butikker, det kan settes i bakken eller plasseres i fot. Mulighetene er mange og er et virkemiddel som skaper et tydelig blikkfang.

Synlighet er viktig uavhengig om det er på en byggeplass, en messestand – ute eller inne. Fellesnevneren er at denne synligheten bidrar til å bygge merkevaren, fremhever et budskap og understreker bedriftens identitet.

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.