Skreddersydde løsninger fra idé til produkt: Skiguard

Skiboksen er ikke bare for ski. Dette ville Skiguard demonstrere og ga Brandr i oppdrag å utvikle nye produkter som optimaliserer deres takbokser for bagasjeoppbevaring året rundt.
Skiguard_slogan_Grey_transparent-01
Skiguard bag

Oppdraget fra Skiguard krevde nøye gjennomtenkte løsninger hele veien fra idé til ferdig produkt. Med vår kompetanse på skreddersøm og rett produkt til rett prosjekt tok vi gladelig på oss oppgaven som Skiguards kreative konsulent i dette prosjektet.

Løsningen ble et modulbasert pakkesystem med oppbevaringssekker i ulike størrelser. Brandr tok seg av alle stadier av produktutviklingen, inkl. design, måltilpasning, produksjon og logotering. Sekkene er universelt tilpasset alle Skiguards takbokser for maksimal plassutnyttelse. Systemet sørger for trygg, praktisk og organisert oppbevaring av all slags bagasje i takboksen. Sekkene er gjennomtenkt designet med god kvalitet og praktiske bærestropper for enkel frakt til og fra boksen.

Selv om takboksen kan brukes året rundt vil den likevel måtte lagres trygt når den ikke er i bruk. Vi lagde derfor et trekk med mykt innvendig bomullsfôr som beskytter mot riper, støv og slitasje.

Sekkene er universelt tilpasset alle Skiguards takbokser for maksimal plassutnyttelse. Designet er gjennomtenkt med god kvalitet og praktiske bærestropper for enkel frakt til og fra boksen.

Vi er her for deg!

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.