Brandr 10 år – hurra!

For ti siden åpnet vi dørene til vårt første kontor. Hva har vi lært?

brandr kontor-2
Brandrs første kontor på Skøyen.
Foto: Karl Erik Olsen / Brandr

✅ Som 10-åringer flest er vi blitt litt mer selvkritiske og ansvarsbevisste. Vi forstår at vi ikke kan være noe for alle, og at vi må tørre å gå i én retning. Vi kan ikke være billigst og samtidig kjempe for å tilby grønnere merch og sterke merkevarer som firmagaver. Det opplever vi at kundene våre har forståelse for.


✅ Vi håper også at vi er blitt bedre rådgivere på disse årene. Det betyr at vi tør å si nei og komme med forslag vi mener er bedre. Nettverket av gode leverandører vi møysommelig har bygget opp, kommer kundene våre til gode i dag.


✅ En 10- åring bør begynne å se andre enn seg selv. Derfor prøver vi å gå foran på vegne av vår egen bransje og fremsnakke den så ofte vi kan. Det fortjener den! Bransjen vår trenger et grønt skifte og vi er glade for å kunne bidra til det.


✅ Som andre 10-åringer er vi omgitt av gode venner. Tine og Ingrid er kjærkomne tilskudd til Brandr og løfter oss hver dag, i tillegg til å bidra til en sårt tiltrengt kjønnsbalanse. Deres innsats har gjort oss – og kundene våre – bedre🤩


Takk til alle dere som har gjort vår drøm mulig❤️