Brandr presenterer det fremste innen norske firmagaver til B2B-markedet: VELG NORSK.

Velg norsk - kortreist og bærekraftig

Brandr presenterer det fremste innen norske firmagaver til B2B-markedet: VELG NORSK

Velg Norsk er et gavekonsept for det norske bedriftsmarkedet, utviklet av Brandr. Vi har lang erfaring med firmagaver til norske bedrifter. Vi har etter mange år i bransjen sett hvordan utenlandske merkevarer og kopier blir valgt, fordi det har vært vanskelig for beslutningstakere å finne frem til gode, norske firmagaver.

JUBILEUMSGAVER, REPRESENTASJONSGAVER OG FIRMAGAVER.

I denne bestillingsportalen har vi samlet våre beste forslag på gaver, både etablerte merkevarer og småskala-produsenter. Vi har brukt all vår kunnskap og erfaring og plukket det vi mener er de beste produktene akkurat nå.

BÆREKRAFTIGE FIRMAGAVER

Aldri har det vært mer aktuelt å velge norsk. Ved å handle lokalt, bidrar du til å støtte norske arbeidsplasser og fremtiden til små lokalsamfunn. Men du tar også et miljøstandpunkt. Ved å velge kortreiste norske gaver, velger du også bærekraftige firmagaver.

ENKLERE FOR DEG

Ved å velge norsk, gjør du også livet litt lettere for deg selv. Vi ordner alt det praktiske som kan være både tidkrevende og lett å utsette. Vi trykker logo på, om du ønsker det og leverer til avtalt tid, ferdig innpakket.

Hver gang din bedrift bruker penger, stemmer den på hvilke produsenter den ønsker å fremme. Vi tror at handel kan være en positiv kraft som bidrar til å løfte frem norske produsenter og designere. Velg Norsk er deres springbrett.

Produktene fra VELG NORSK er kun rettet mot B2B-markedet og må oppfylle ett av følgende kriterier: Norsk design / Produsert i Norge


Velgnorsk22_2
Velgnorsk-produkter-kollasj