Siden 2019 har vi hatt gleden av å samarbeide med The Ocean Bottle. Flasken som, etter vår mening, er verdens mest nødvendige flaske.

The Ocean Bottle – Bærekraftig flaske til fornøyde kunder

Siden 2019 har vi hatt gleden av å samarbeide med The Ocean Bottle. Flasken som, etter vår mening, er verdens mest nødvendige flaske. I løpet av de siste årene har vi levert The Ocean Bottle til flere bedrifter, og stadig flere har fått øynene opp for flasken.

Ocean Bottle er en flaske som gjenspeiler noen av våre viktigste verdier – nemlig kvalitet og bærekraft. Om flasken skal være en firmagave, eller en profilartikkel til dine ansatte, så er det et produkt som blir brukt. Den blir ikke bare stående i skapet. Den blir brukt år etter år, og produkter holder seg like fint.

Du kjøper ikke bare en flaske når du kjøper The Ocean Bottle, men du investerer i et konsept som bidrar til noe mye større. Miljøet vinner på det og jobber skapes ved hjelp av samarbeidet The Ocean Bottle har med Plastic Bank.

 


logoer_2

 

The Ocean Bottle er fremtidens flaske

– og Brandr er med på laget

Hvert år havner opp mot 12 millioner tonn plast i havet – et så enormt plastutslipp burde vært unngått. Dette truer både fugle- og dyrebestanden da de forveksler plasten med mat.

I et forskningsprosjekt gjort av FN ble det oppdaget i underkant av 300 plastbiter i magen på en 12 uker gammel sjøfugl. Det er som at et menneske skulle gått rundt med 6–8 kg plast i magen (United Nations 2017). At all plasten er en trussel for miljøet er ingen hemmelighet, og vi kan alle gjøre små endringer for å redusere utslippet. En start kan være å redusere bruken av engangsflasker – kanskje en dråpe i havet i den store sammenhengen, men alle monner drar og sammen vil dette gi en positiv effekt.

En av gründerne bak The Ocean Bottle, William Pearson, hadde en idé om at  all den overflødige plasten burde få en verdi – dette ble starten på The Ocean Bottle. Ved å kjøpe The Ocean Bottle gjør du en investering som gagner miljøet på mange måter og du bidrar til å redusere bruken av plastflasker. Hver kjøpte flaske finansierer en innsamling som tilsvarer 1000 plastflasker fra havet – et tiltak som bidrar til en bærekraftig fremtid.

Prisbelønt norsk design

Flasken er designet i Norge av produktdesignerne i K8. Som resultat av en omfattende designprosess så har de klart å utvikle den ultimate gjenbruksflasken som er 100% resirkulerbar.

Flasken er av rustfritt stål, isolert slik at den holder på både varm og kald drikke og den tåler oppvaskmaskin. Flasken har skrukork og bærehank i silikon. Flasken har også en større åpning, dette for enkelt å kunne rengjøre den. Kork og øverste del av flasken kan brukes som kopp. Flasken er SmartChip-aktivert.

The Ocean Bottle er verdens mest nødvendige flaske på grunn av den positive innvirkningen den vil ha på miljøet.

  • 0,5 liter
  • 180° skrukork med antilekkasje
  • Dobbel åpning
  • Enkel bæreløkke
  • Kan brukes som kopp
  • Vakuumisolering
  • BPA-fri med bærekraftige materialer
  • NFC-chip for valgfri bidrag til Plastic Bank

Ikoner_2Øvrige produkter fra The Ocean Bottle

Ocean Brew termokopp

Kaffe på farten har aldri smakt bedre! Brew er designet for å være den eneste drikkebeholderen du trenger når du er på farten.

Med et genialt 360 graders lokk føles det mer som å drikke fra et vanlig kaffekrus. Lokket er designet for å sirkulere aromaene og for at drikken skal flyte bedre, noe som forhindrer søl. Brew er laget av bl.a. 90% resirkulert rustfritt stål og kan vaskes i oppvaskmaskin. Den vil ikke lekke i vesken din og har en kondensfri overflate. Samtidig bidrar den – som alle andre Ocean Bottle-produkter – til å stoppe plast fra å havne i havet.


 

The Big bottle – BOB

Tørster du etter mer? Nå finnes Ocean Bottle i større variant, nemlig som BOB (Big Ocean Bottle). Når det kommer til hydrering har faktisk størrelse noe å si. Perfekt å ha med på trening, biltur, på jobb eller for å dele med familien.

Ocean Bottle er en prisbelønnet og praktisk gjenbruksflaske som er utviklet med formål om å være
den siste flasken du trenger å kjøpe. BOB kan også brukes som termoflaske til varm drikke.

Kontakt oss

Har du flere spørsmål eller trenger vår hjelp, er vi her for deg.