Våre ansatte bistår en rekke bedrifter med å finne den perfekte julegaven hvert eneste år. I denne artikkelen deler de noen av sine favorittprodukter som mottakerne virkelig setter pris på.

Hjem Aktuelt Våre 6 beste julegavetips til de ansatte – 2022

Våre 6 beste julegavetips til de ansatte – 2022

Nå som sommeren er på hell går det lynraskt til julestria. Om du planlegger å gi dine ansatte eller kunder en liten oppmerksomhet mot slutten av året bør du starte tankespinneriet nå.

De beste gavene forsvinner først, så det lønner seg å bestille snart om du vil sikre gaven som blir en snakkis på lunsjrommet helt til neste jul. Våre ansatte bistår en rekke bedrifter med å finne den perfekte julegaven hvert eneste år. I denne artikkelen deler de noen av sine favorittprodukter som mottakerne virkelig setter pris på.

Les våre 6 julegavefavoritter til ansatte i 2023 her.


Helinox Chair One: Verdens mest komfortable turstol

Helinox Chair One
Verdens mest komfortable turstol.
Foto: Helinox

«Et obligatorisk turfølge! Deilig å pakke ut og synke ned i, enten turen er lang eller kort.»

– Casper Farhad, salgssjef, Brandr

Friluftslivet er ikke lenger forbeholdt privatsfæren. Stadig flere av våre kunder etterspør produkter de kan ta med seg på teambuilding, kick-off og arrangementer i villmarken. Da er det vanskelig å ikke nevne Helinox Chair One – en av de mest komfortable turstolene vi noen gang har prøvd.

Med en vekt på mindre enn én kilo og ikke mer enn 35x12cm, er det en kompakt og enkel stol å ta med seg – enten det er i tursekken, strandbagen eller bagasjerommet. Samtidig har den en ekstremt solid og stabil konstruksjon. Kort fortalt: En stol du kan stole på!

Skal du kjøpe inn julegaver til dine kolleger? Ta en prat med oss, vi hjelper deg med gavene.


Matkurv fra Nordpolen Industrier: En smakfull gave som gir tilbake

Matkasse fra Nordpolen
En gave med mening.
Foto: Brandr

«En gave med mening, laget på Torshov i Oslo. Her får du produkter med omtanke for mat og miljø, fra norsk natur. Kortreist og bærekraftig, og ikke minst et viktig bidrag til en vekstbedrift.»

– Lars Petter Kleven Nilsen, produktsjef, Brandr

Den klassiske matkurven er fortsatt en av de mest populære julegavene norske bedrifter gir til sine ansatte. Èn ting er at den er en smakfull gave som passer absolutt alle, det er også en enkel måte å sikre deg om at de ansatte unngår en skattesmell.

Nordpolen Industrier er en inkluderingsbedrift som produserer håndlagde og kortreiste produkter på Myrens Verksted i Oslo. I sortimentet finner du blant annet eplemost av selvplukkede epler fra Oslos hager, honning fra egne på bikuber på Årvoll gård og knekkebrød av mask fra Sagene bryggeri. Godt, kortreist og meningsfullt.


Ocean Bottle Brew: Termokoppen som bidrar til et plastfritt hav

Ocean Bottle Brew
Ocean Bottle Brew – en stilig, funksjonell og bærekraftig gave.
Foto: Ocean Bottle

«Ocean Bottle løfter drikkeflasker til et nytt nivå. Min nye favoritt er termokoppen Brew med et funksjonelt og smakfullt design. Det aller beste: Den holder på varmen!»

– Tine Rafoss Ivarsen, grafisk designer, Brandr

Bærekraftige gaver er i vinden, og få produkter er mer miljøvennlig enn Ocean Bottle Brew. Flasken er laget av resirkulerte materialer, og hver solgte enhet bidrar til innsamlingen av 1000 plastflasker fra havet.

Ocean Bottle Brew er laget av robuste materialer som tåler oppvaskmaskin, den har en 360° drikketut, et lekkasjefritt lokk og kondensfri overflate. Den er rett og slett utviklet for å vare en livstid!


Osprey Hikelite 26L: En allsidig ryggsekk for absolutt alle

Osprey Hikelite 26
Alle fortjener en god ryggsekk.
Foto: Osprey

«Min mest brukte tursekk. Smal og komfortabel ryggstøtte. Kvalitet hele veien.»

– Arild Hetle, daglig leder, Brandr

En ryggsekk er et godt valg om du er i tvil om hva dine kolleger vil sette pris på. Du trenger ikke være villmarkens datter for å kunne få glede av den i hverdagen, da den kan brukes flittig i andre fasetter av livet.

Skal vi anbefale én ryggsekk er det vanskelig å unngå Hikelite 26 fra den amerikanske produsenten Osprey, som er viden kjent for å lage noen av de mest komfortable og holdbare friluftsproduktene på markedet. Hikelite 26 er ikke bare superkomfortabel med integrert regntrekk og et egenutviklet system for å holde deg avkjølt, den har også en praktisk størrelse som passer til de fleste aktiviteter.


Out&About dunpledd fra Norsk Dun: En lun gave som varmer

Dunpledd fra Norsk Dun
Varmt og lunt selv når strømprisene er høye og innetemperaturen er skrudd ned.
Foto: Norsk Dun

«En dyne jeg kan ta med overalt er ren lykke for en frysepinn som meg! Når pleddet er pakket sammen blir det til en liten pute som får plass i sekken eller veska.»

– Ingrid Elise Dahl, markedskoordinator, Brandr

Er du på utkikk etter en litt annerledes gave som begeistrer selv den mest frosne kollega, kan et dunpledd være midt i blinken.

Norsk Dun holder til i Mysen i det gamle Østfold og er landets største produsent av dunprodukter. Med en historie som går tilbake til 1939 er det få som virkelig vet hvordan de holder kropp og sjel varme i kalde vintermåneder. Dette pleddet kan brukes inne og ute året rundt, har en praktisk størrelse og kan enkelt stues vekk når varmen kommer tilbake.


Gavekort til en hel gavebutikk

Gavekort fra YourGifts
For de som vil være på den sikre siden.
Illustrasjon: YourGifts / Brandr

«Det kan være vanskelig å finne en gave som treffer alle. Jeg syns det er hyggelig å la mottakeren selv plukke ut noe de har nytte av!»

– Karl Erik Olsen, markedssjef, Brandr

Skal du virkelig være sikker på at du finner en gave som passer alle, er gavekort veien å gå. Ikke minst er det bærekraftig, i den forstand at du unngår å gi gaver som aldri blir brukt.

Gavekortet fra YourGifts kan brukes i hele nettbutikken som har et stort utvalg produkter fra kjente merkevarer innen hus og hjem – deriblant Kitchenaid, Lyngby Glas og Villa Collection.

 

Fortsatt vanskelig å velge? Få hjelp av en rådgiver

Med over 20 års erfaring vet vi at julegaver til bedrift kan være vanskelig. Men det finnes råd.
Hos oss slipper du å bla i endeløse mengder kataloger. Vi finner gaven for deg. Det handler ikke om å finne flest alternativer, men å finne gaven som passer deres identitet og behov.

En samtale med oss er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Vi er helt sikre på at vi kan inspirere deg til å gi en gave dine kolleger sent vil glemme! Trykk på banneret under og fyll ut skjema, så er du i gang.

New call-to-action

Trenger du hjelp med årets julegave?

Mange av oss syns det er vanskelig nok å kjøpe gaver til familie og venner. Når du skal kjøpe til dine kolleger eller ansatte blir det med ett enda vanskeligere. Vi kan hjelpe deg finne akkurat det du er ute etter! Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat ved å fylle ut skjemaet under.