Her er våre 6 utvalgte favoritter for de som skal kjøpe inn julegaver til kolleger og ansatte i 2023!

Våre 6 julegavefavoritter til ansatte i 2023

Vi gjentar suksessen fra fjoråret og har kuratert en helt fersk liste med firmagavene vi selv ønsker oss til jul i 2023.

Før vi serverer julegodsakene vil vi minne om at det ikke er noe som heter for tidlig ute når det er snakk om bestilling av julegaver til bedrift. Vil du slippe å måtte plukke fra restekurven bør du ikke vente for lenge med å ta kontakt. Avhengig av antall og tilgjengelighet anbefaler vi å bestille innen utgangen av september. Vi kan også levere på kortere varsel, husk bare at utvalget krymper i takt med streken på gradestokken. Og hører du Mariah Carey på radio er det virkelig på tide å få ut fingeren.

Ønsker du hjelp til å finne den riktige julegaven for din bedrift, eller vet du allerede hva du skal ha? Uansett kan du sende oss din forespørsel i skjemaet på denne siden så tar vi snarlig kontakt for hjelpe deg med det du måtte trenge – enten det er inspirasjon, rådgivning eller bestilling.

Da skal vi ikke drøye mer, her er våre 6 utvalgte favoritter for de som skal kjøpe inn julegaver til kolleger og ansatte i 2023!


Norske råvarer til hjemmelaget italiensk pizza

Ask Gård

Italiensk på norsk! På Ask Gård utenfor Hønefoss lager de spekemat i verdenklasse. Pizzapakken vi har satt sammen derfra er grundig testet og godkjent av vår egen pizzamaestro, Lars Petter. Dette er kortreist kvalitet som faller i smak hos de fleste.

Julegaver 23 pizzapakke
Hvorfor ikke kombinere produktene til Ask Gård med pizzasten og -spade?
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«Med denne pakken kan alle lage velsmakende pizza. Enkle, rene smaker. Mer komplisert trenger det ikke være.»

– Lars Petter, produktsjef, Brandr


Pris

 

Pizzapakke fra Ask Gård

299,- eks. mva

Pizzaspade + pizzasten

449,- eks. mva

Pizzapakken fra Ask gård inneholder 1 stk Slegge salami, 1 stk pizzasaus type mild, 1 stk pizzasaus type sterk, 1 stk Nduja og 1 stk pizzamel hvete tipo 00.

Minstebestilling 50 stk.

Send forespørsel


Kniven som proffene elsker

Masahiro

Etter mange år i gavebransjen har vi funnet drømmekniven. Masahiro er kompromissløs japansk kvalitet. Av de kundene våre som velger deres kniver, velger over halvparten en oppfølger året etter. Ingen kniver er skarpere og holder seg skarpe lenger. Da er det kanskje ingen overraskelse at Masahiro er en favoritt blant Norges beste kokker. Kvalitet lønner seg.

Julegaver 23 kniv og forkle
En gavepakke med Masahiro-kniv og skinnforkle er nok til å gi enhver matlagingsentusiast fuktige øyne.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«At Jørn Aronsen – Norges mest erfarne knivsliper – anbefaler disse knivene, er godt nok for meg.»

– Casper, salgssjef, Brandr


Pris

 

Masahiro kniv 21 cm

699,- eks. mva

Skinnforkle

859,- eks. mva

Minstebestilling 15 stk.

Send forespørsel


Den siste bagen du noen gang vil trenge

Osprey

Når våre kunder spør oss om hvilken bag eller sekk vi anbefaler er Osprey førstevalget. I Brandr er antallet Osprey-produkter pr. ansatt snart høyt nok til å definere oss som en kult; da er det ikke så rart at vi har blitt Norges største B2B leverandør av Osprey-produkter.

I år har vi forelsket oss i duffelbagen Transporter 65L. Størrelsen egner seg godt til lengre reiser der du ikke vil drasse med deg koffert, eller helgeturer med litt ekstra utstyr. Med vanntett ytterstoff, romslige sidelommer og stor klaff for enkel tilgang har Transporter alt vi ønsker oss i en bag. Skulderstroppene kan pakkes bort i lokket når de ikke trengs, så her får du faktisk både i pose og sekk.

Julegaver 23 osprey
En gave de fleste vil få bruk for.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr
ospreybag-collage
Bagen fås i flere farger og kan også leveres med firmalogo.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«Bagen rommer overraskende mye samtidig som den er kompakt, håndterlig og sitter godt på ryggen – selv for oss som er korte nok til å få plass i den.»

– Ingrid, markedskoordinator, Brandr


Pris

 

Osprey Transporter 65L

1 119,- eks. mva

Minstebestilling 20 stk.

Send forespørsel


Funksjonell høytaler med lang batteritid

Sony

Den testvinnende høytaleren SRS-XB13 fra Sony er vår favoritt på tur. I testen får den gjennomgående god score på viktige ting som lyd, batterilevetid og vantetting. Vi liker at den har 360 graders lydgjengivelse og den lange batterilevetiden på 16 timer. Og ringer telefonen din, sørger den innbygde mikrofonen for at den fungerer som håndfriløsning. Enkelt og greit.

julegaver 23 høytaler
Denne kan trygt brukes til å spille julesanger (for de som driver med sånt).
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr
IMG_6060-2
Høytaleren har et rent design og fås i flere farger.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«I vår bransje har vi testet mange trådløse høyttalere, og dette er min soleklare favoritt i denne prisklasssen.»

– Tine, grafisk designer, Brandr


Pris

 

Sony SRS-XB13 høytaler

599,- eks. mva

Minstebestilling 30 stk.

Send forespørsel


Allsidig og robust jakke eller vest

Rab

Vi er stolte over å kunne tilby Rab til våre merkevarebevisste kunder. Dette er kompromissløs kvalitet til overkommelig pris. Slitestyrken har vi fått bekreftet selv, med mange turer i regn og snø. Vi opplever at modellene treffer bredt hos kundene våre. Med stort spenn i størrelser, er dette modeller som passer alle.

Julegaver 23 rab1
Rab har flere varianter å velge i, her har vi funnet fram en jakke til dame og vest til herre.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr
rabjakke-collage
De lette jakkene fra Rab passer både til tur og hverdagsbruk.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«Rab-jakkene er en helårsfavoritt jeg bruker over alt – hele året! Om sommeren som ytterplagg og om vinteren under skalljakke på tur. Det gir god valuta for pengene.»

– Arild, daglig leder, Brandr


Pris

 

Rab vest

1 198,- eks. mva

Rab jakke

1 499,- eks. mva

Minstebestilling 20 stk.

Send forespørsel


Bærekraftig matgave laget med kjærlighet på Torshov

Nordpolen Industrier

Hos oss kan man ikke si gavetips uten å nevne vår go-to leverandør av matgaver. Nordpolen Industrier er en inkluderingsbedrift som produserer håndlagde og kortreiste produkter på Torshov i Oslo. Du kan selv plukke produktene du vil ha med, eller la oss sette sammen en gave innenfor deres budsjett. Gaveesken pakkes med omhu av våre venner på Nordpolen.

I sortimentet finner du blant annet eplemost av selvplukkede Oslo-epler med tilhørende toddyblanding, honning fra egne på bikuber og knekkebrød av mask fra Sagene bryggeri. Godt, kortreist og meningsfullt.

Julegaver 23 nordpolen
En gave man blir varm om hjertet av.
Foto: Ingrid Elise Dahl / Brandr

«Matgaver, lokalproduksjon og inkludering går aldri av moten. Dette er en bærekraftig firmagave med personlig touch som garantert skaper engasjement på arbeidsplassen.»

– Karl Erik, markedssjef, Brandr


Pris

 

Matgave fra Nordpolen Industrier*

599,- eks. mva

*Prisen gjelder for pakken på bildet. Det er også mulig å tilpasse innholdet, pris fås da på forespørsel.

Pakken på bildet inneholder Nordpolens biscotti, Nordpolens Eplehøst med hjemmelaget juletoddy, Nordpolens honning, Kaffe fra FASVO og 10 stk sjokoladepletter mix fra FASVO.

Minstebestilling 15 stk.

Send forespørsel


Fortsatt vanskelig å velge? Få hjelp av en rådgiver

Med over 20 års erfaring vet vi at julegaver til bedrift kan være vanskelig. Men det finnes råd.
Hos oss slipper du å bla i endeløse mengder kataloger. Vi finner gaven for deg. Det handler ikke om å finne flest alternativer, men å finne gaven som passer deres identitet og behov.

En samtale med oss er helt kostnadsfritt og uforpliktende. Vi er helt sikre på at vi kan inspirere deg til å gi en gave dine kolleger sent vil glemme! Trykk på banneret under og fyll ut skjema, så er du i gang.

New call-to-action