Optimera-Monter
VG
Nito
Betonmast
Vianova
Swedish-Match-IF
OBOS
Nille
Haehre
Fossum
elkjop
Anton-Sport
Selmer
logoer-arbeid_wikborg-rein
logoer-arbeid
logoer-arbeid
logoer-arbeid
forskerforbundet
Orkla
nikita
fagflis
norfloor
consto

nordvik-header

Destinasjon Svalbard

I fjor høst fikk vi en forespørsel fra Nordvik Eiendomsmegling Bærum som ga oss mulighet til å ta i bruk Brandrs produktkunnskap og kundeforståelse.

Les mer +
Elkjop_aktueltcase

Takk for tilliten, Elkjøp!

I en verden preget av uforutsigbarhet, søker vi trygghet. Gjennom hele fjoråret hjalp vi store og små kunder med å håndtere en krevende situasjon. Elkjøp Nordic AS er én av dem.

Les mer +
LP-vg

Spesielt anbefalt av Brandr

Vårt siste prosjekt med VG er et godt eksempel på hva vi mener med rett produkt til rett prosjekt. Ofte søker vi ut av den tradisjonelle profilverdenen når vi mener det tjener kunden best.

Les mer +
FH_Vianova_kundecase

Firmagaver med mening

Hvorfor velge firmagaver som alle andre? Nå gir vi deg muligheten til å stå ut fra mengden med en produktportefølje ingen andre i vår bransje matcher. Velkommen til vår verden!

Les mer +
header_optimera-totalentreprenor

Totalleverandør til Optimera Montér

Brandr har vært Optimeras totalleverandør siden 2016. Vi leverer tekstiler og profilartikler. Brandr tilbyr i dag en løsning som gjør at ansatte i Optimera og Montér kan handle alt i en og samme nettbutikk.

Les mer +
Nille_Bilde-FREMHEVET-1

Arbeidsantrekk til Nille

Brandr leverer arbeidsbekledning til alle Nillebutikker rundt om i det norske land – det er hele 360 butikker! Nille Concept Store i Karl Johans gate er intet unntak.

Les mer +
Thaugland-Hoodie_mockup-kopi

Genser med Oslo-motiv

H.C. Thaugland ønsket en hettegenser med et unikt Oslo-motiv. Motivet er bygd opp av at konturene av ulike verktøy omgir omrisset av “Oslo”.

Les mer +